top of page

Docenten 

Felice van Leth 

Felice van Leth

Felice is een serieuze flapuit met een groot fingerspitzengefühl en een energie waar je U tegen zegt. 

 

"Ik ben een enthousiaste en georganiseerde docent, ik zie wat er speelt in een groep en heb aandacht voor het creëren van een veilige leeromgeving. Ik maak beeldend, fysiek, fantasierijk theater. Daarbij gebruik ik het liefst meerdere kunstdisciplines en werk altijd in co-creatie met mijn spelers. Tijdens trainingen en improvisatieworkshops ben ik goed in het zorgvuldig formuleren van scherpe vragen, om zo de meer kwetsbare onderwerpen boven te halen en bespreekbaar te maken."

Felice is theaterdocent & educatiemaker met een Bachelor Theatre and Education, afgestudeerd in 2013 aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Sinds 2019 in bezit van een Eerstegraads lesbevoegdheid en afgestudeerd aan de Master Kunsteducatie van Fontys Tilburg. Werkzaam in zowel het po & vo, bijvoorbeeld voor Hoosh Educatie, Kunstencentrum Nieuwe Veste en jeugdtheatergezelschap House of Nouws.

Elke Steenstra

Elke Steenstra

Elke is doeltreffend direct, een natuurlijk improvisatietalent en weet precies hoe je een groep samenbrengt.

 

"Van het maken van een voorstelling met wijktheater Stut, het verzorgen van theaterworkshops voor Nieuwe Nederlanders, tot acteren bij trainingen: het liefst doe ik van alles door elkaar. Het beste wat er kan gebeuren is dat we in een flow komen: door elkaar geïnspireerd raken en samen bouwen aan ideeën. Ik ben een speelse, energieke docent die sterk contact maakt met mijn groep, fysiek werkt, aandacht heeft voor wat er in het moment gebeurt en daarop inspeelt." 

 

Elke is theaterdocent, trainer & actrice met een Bachelor in Theatre in Education met Eerstegraads lesbevoegdheid, afgestudeerd in 2012 aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Werkzaam in het po, so, vo & vso. Bijvoorbeeld voor Stut Theater, Hoosh Educatie en Buro Wittenburg 

Ons werk in beeld

Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

Felice & Elke staan geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs.

bottom of page