top of page

Improvisatie vormt de basis van onze In Company trainingen.

 

Improviseren versterkt je associatievermogen, je creativiteit, je communicatie, humor, flexibiliteit en je vermogen echt in het moment aanwezig te zijn. Het leert je open te staan voor anderen en onverwachte situaties, het traint je durf om input te geven en leert je die van anderen te ontvangen. Je wordt een expert in veranderingen verwelkomen, jezelf presenteren, uitdagen, uit je comfortzone te stappen en verrassen. Wij bieden een unieke, speelse manier van zelfverwezenlijking.

 

We werken op de vloer, niet vanachter een tafel.

Geen theorie, maar doen. Uit het hoofd, in het lijf.

 

We hebben een persoonlijke aanpak en oog voor het individu.

Je weet het misschien nog niet, maar je kunt het al.

 

We werken vanuit onze kernwaarden:

beweging, verbinding, vertrouwen, autonomie, flow, openheid, speelsheid en humor.

 

Ja dat zijn er heel wat, and we ticken al die boxes aan zonder dat je er bij stil hoeft te staan!

 

We bieden onze expertise in deze drie vormen aan: Teamprestatie, Sterke Solo & Groot Spektakel. Deze zijn oplopend in tijdsinvestering, intensiteit en effect. Daarnaast staan we open voor maatwerk, afhankelijk van de uitdagingen die er binnen jullie bedrijf liggen.

Training in Company

Teamprestatie

In deze training wordt het team zich bewust van persoonlijke kwaliteiten en valkuilen op het communicatieve vlak. We brengen samen in kaart hoe ieders kwaliteiten zo goed mogelijk ingezet kunnen worden en de valkuilen gedicht. Zo zetten we de stap naar een open en heldere communicatie in het team, waarin ieder individu zijn eigen unieke plek heeft en de samenwerking optimaal verloopt.

Sterke Solo

Na deze training kun jij presenteren vanuit rust, kalmte, vertrouwen, speelsheid en humor. Je bezit concrete tools op het gebied van stem, ademhaling en beweging. Je staat in verbinding met jezelf, hebt connectie tussen je hoofd en lichaam, kunt een oprecht contact aangaan met je publiek en zo iedere presentatie authentiek jezelf zijn.

Groot Spektakel

Dit is ‘the full package’. In deze training halen we het onderste uit de kan, keren we het team binnenstebuiten: we halen eruit wat erin zit. Alles. ‘Groot Spektakel’ draait om zelfreflectie en bewustwording. Inzicht krijgen in je sterke punten én je zwaktes. Op de werkvloer en in het leven. Je komt in contact met jezelf en stevig in je schoenen te staan, krijgt besef van jouw eigenheid en communiceert en presenteert jezelf zoals jij wil. Met als gevolg een team vol unieke individuen, die vanuit hun kracht en persoonlijke autonomie op de werkvloer staan.

bottom of page